„Beogradski noćni market“ u petak na Novom Beogradu

JKP „Gradske pijace“ i „Najjači ukusi Srbije“ vas pozivaju na prvi ovogodišnji „Beogradski noćni market“ koji će se održati u petak, 25. marta od 18 do 24 časa na pijaci „Blok 44“ .

Na „Beogradskom noćnom marketu“ vas očekuje veliki broj starih i novih izlagača, dobar provod i mnogo lepih trenutaka, „začinjenih“ ukusnim slatkim i slanim poslasticama šampiona pijaca, restorana i barova.

Na 28. po redu „Beogradskom noćnom marketu“ posetioci će biti u prilici da se prisete poznatih ali i da osete nove ukuse i mirise, jer će na ovoj popularnoj urbanoj gradskoj manifestaciji, nastupiti veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca, kao i male porodične radionice sa bogatom ponudom domaćih tradicionalnih proizvoda i specijaliteta. Ovaj muzičko gastonomski festival postao je prepoznatljiv i po učešću brojnih umetnika i dizajnera, odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda.

„Beogradski noćni market“ biće pravo mesto za kupovinu poklona i dobrog provoda, jer će ovaj ambijent upotpuniti novi i stari muzički hitovi u okviru di džej programa.

JKP „Gradske pijace“ i „Najjači ukusi Srbije“ već šestu godinu organizuju „Beogradski noćni market“, koji je uvek nailazio na veliko interesovanje stanovnika Beograda i turista, i do sada primio oko milion posetilaca.

beogradskevesti.info

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*