Cisterne sa pijaćom vodom na Novom Beogradu

Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija” je u susret najavljenom tropskom talasu, po nalogu Gradske uprave, od danas postavilo cisterne s vodom za piće na najprometnijim gradskim lokacijama, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Cisterne, koje u proseku nose deset kubika vode, od 10 do 19 časova nalaziće se na Trgu republike (kod Staklenca), na Beogradskom sajmu (kod biletarnice u smeru ka Čukarici), u Cara Dušana kod Pupinovog mosta, kod Opštine Novi Beograd na kružnom toku, na Zelenom vencu i Banjici. Ovo preduzeće je cisterne vodom za piće poslalo i u Mladenovac – naselje 25. maj i Vrčin. Takođe, „Vodovod” je izvršio i dodatne preglede funkcionalnosti i neometanog rada svih gradskih česmi i fontana, koje su u sistemu održavanja ovog preduzeća.

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” je blagovremeno obavilo sve pripremne radove kako bi spremno dočekalo letnji period i maksimalnim angažovanjem svojih izvorišnih, proizvodnih i distributivnih kapaciteta obezbedilo dovoljne količine vode za sve potrošače u Beogradu. Sistem vodosnabdevanja u prestonici je stabilan i radi maksimalnim kapacitetom. „Beogradski vodovod” proizvodi 6.600 litara u sekundi.

Raspored postavljenih cisterni:

Azil Kovilovo…………………………………………………………………1 vozilo;

Ritopek, naselje – raspored vrši MZ………………………………3 vozila;

Ritopek, stacionarna vozilo u centru………………………………1 vozilo;

Milije Stanojlovića Umka ……………………………………………..1 vozilo;

Bulevar Mihajla Pupina 45, vrtić „Čuperak” ……………………1 vozilo;

TC „Staklenac” – Trg republike ……………………………………….1 vozilo;

Beogradski sajam, smer ka Čukarici …………………………………1 vozilo;

Cara Dušana, kod Pupinovog mosta ………………………………….1 vozilo;

Mladenovac – naselje 25. maj …………………………………………..1 vozilo;

Vrčin ………………………………………………………………………………1 vozilo.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn