DVE VELIKE AKCIJE SRPSKE POLICIJE: Pretresani i podrumi na Novom Beogradu, evo šta je sve zaplenjeno

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u dve odvojene akcije, zaplenili su ukupno 32 kilograma marihuane i pola kilograma kokaina i uhapsili M. S. (33) i R. P. (59) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok je krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga podneta protiv četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca.

Policija je prilikom pregleda 44-godišnjeg muškarca pronašla manju količinu marihuane koju je, kako se sumnja, prethodno kupio od osumnjičenog M. S, u čijim podrumskim prostorijama u Novom Beogradu je pronađeno oko 17 kilograma marihuane, oko 500 grama kokaina, pet elektronskih vagica za precizno merenje, veća količina novca i dva vozila sa štekovima sa paketićima marihuane. Takođe, pretresom prostorija M. S. su pronađena i dva pištolja zbog čega se tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom M. S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, nakon čega mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

kurir

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*