EKSKLUZIVNO! Brzim vozom preko Novog Beograda do Novog Sada dok popijete kafu!

Brzi voz u Srbiji je postao realnost. Od Beograda do Novog Sada stizaćemo za vreme koje nam je potrebno da popijemo jednu kafu. Informer ekskluzivno saznaje red vožnje i tačna stajališta novog voza.

Dok se srpski voz upoznaje sa svojom brzom prugom i svakodnevno se vrše testiranja, sada je poznat i red vožnje kao i dužina putovanja. Postoje tri varijante kako možete stići brzim vozom do Novog Sada i nazad.

U prvoj varijanti putujete sa samo jednim stajanjem na Novom Beogradu i putovanje traje 36 minuta. Bukvalno dok popijete kafu, tamo ste.

Druga varijanta kaže da možete da stignete za 49 minuta, a u voz se možete ukrcati na nekoj od stanica. To su: Novi Beograd, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Karlovci.

Treća i najsporija varijanta, ali sa najviše stanica, kaže da je vreme putovanja oko 56 minuta. Voz staje na 11 stanica, a to su: Novi Beograd, Tošin bunar, Zemun, Zemun polje, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Petrovaradin.

Cene karata

Povratna cena karte brzim vozom koji će saobraćati od Beograda do Novog Sada biće 1.600 dinara, a u jednom pravcu 1.000 dinara.

Podsećamo, voz će do Batajnice ići brzinom ispod 200 kilometara na čas, a nakon toga dositzaće rekordno ubrzanje, i 200 kilometara na čas saobraćaće do samog ulaska u Novi Sad.

Cela trasa, što smo se i uverili, ima moderne stanice i impozantne obejkte. A svakako da je ovaj voz san svakog mašinovođe. Sada je u Srbiji taj san postao java.

Vozovi imaju besplatan wi-fi, mini bar, poseban deo za velike prtljage, posebno mesto za osobe sa posebnim potrebam.

„Pusti inspiraciju da te vozi!“

Konkurs pod nazivom „Pusti inspiraciju da te vozi“ za ime i logo novog brzog voza u Srbiji otvoren je i trajaće do 21. februara, a pobednička ideja biće nagrađena sa milion dinara.

Stručni žiri koji će odabrati pobedničko rešenje čine predstavnici kreativne industrije Srbije: Ivan Stanković, jedan od najvećih autoriteta u oblasti marketinga u regionu, Nataša Filipović, direktor kreativne agencije Ovation, Nebojša Babić, vodeći regionalni vizuelni umetnik i fotograf, Petar Strugar, ambasador platforme „Srbija stvara“ i Milorad Milinković, reditelj i predstavnik kreativne industrije Srbije.

Na konkurs se mogu prijaviti domaća fizička i pravna lica, pri čemu je neophodno ispuniti sve uslove navedene na sajtu www.pustiinspiracijudatevozi.rs

srbija danas

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn