Evrokup: Remi Novog Beograda!

EURO CUP OSMINAFINALAVK NOVI BEOGRAD – NC VOULIAGMENI 7:7 (2:3; 1:1; 1:1; 3:2)

Duel trenutnih lidera u svojom šampionatima, Novog Beograda i Vuljagmenija, doneo je tvrdu i nezivesnu utakmicu kakva i dolikuje međunardnim utakmicama. Gosti su poveli već posle minut igre i praktično tokom čitavog meča ekipa Novog Beograda je suztizala zaostatak, koji je iznosio od jednog do tri gola. U svih pet golova u prvoj četvrtini postignuti su ili iz situacija sa igračem više ili iz peterca. Dva puta su igrači Novog Beograda stizali zaostatak, ali ne i treći put, tako da su gosti na prvu pauzu otišli sa golom prednosti.

U II i III četvrtini viđena su po dva gola, sa identičnim rezultatom 1:1. Gosti su poveli sa 2:4 već u prvom minutu ovog perioda igre, da bi Novi Beograd smanjio na 3:4 minut pre kraja. Oba gola ponovo su postignuta u situacijama sa igračem više.

U III četvrtini gol iz igre, tačnije posle faula postiže Gogov za 4:4, ali gosti dolaze do novog vođstva od 4:5 na nešto manje od dva minuta pre kraja.
Poslednja četvrtina donosi dosta drame. Gosti vrlo brzo postižu dva gola, jedan na isteku napada, kada je posle šuta Afrodakisa lopta pogodila jednog odbrambenog igrača Novog Beograda, promenila pravac i tako prevarila Rističevića. Posle dva minuta igre u ovom periodu Afrodakis postiže još jedan gol sa igračem više donosi veliku prednost od tri gola za svoj tim. Ipak, igrači Novog Beograda uspevaju da zaigraju bolje i do kraja meča dođu do zasluženog izjednačenja. U poslednjem minutu su čak imali napad za pobedu, ali je lopta posle žabice pogodila samu ivicu prečke. Na kraju, nerešen rezultat možda predstavlja i najpravedniji ishod ove utakmice, koji obema ekipama ostavlja šansu da u revanšu izbore plasman u četvrtfinale.

Vladimir Vujasinović kratko je prokomentarisao utakmicu – Odigrali smo izuzetno tvrdu utakmicu sa izuzetnim protivnikom, koja je završila nerešenim rezultatom i samim tim sve ostaje otvoreno u revanšu. Pohvalio bih svoje igrače na igri, zalaganju i onome što su pružili danas posle dvomesečne pauze. Nadam se istoj, ako ne i boljoj igri u revanšu i da pokušamo da prođemo dalje.

Sudije: Petika A. (HUN), Golikov V. (RUS) Delegat: Molndar T. (HUN)
Igrač više: Novi Beograd 3/10, Vouliagmeni 5/10
Peterci: Novi Beograd 1/1, Vouliagmeni 1/1

Izvor: VK Novi Beograd facebook

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn