( FOTO) Delta spremna da investira u kompleks na Novom Beogradu, u planu i poslovna kula

Nakon početka rekonstrukcije Sava centra, kompanija Delta Real Estate spremna je za novi investicioni ciklus, koji će u Beograd dovesti još jedan hotel iz InterContinental grupe, kažu za eKapiju iz kompanije. Početak radova očekuje se krajem godine.

Hotel će se nalaziti na atraktivnoj novobeogradskoj lokaciji u Bloku 20, u Ulici Milentija Popovića.

– Planirani projekat novog hotela InterContinental Beograd kompletiraće smeštajnu ponudu Beograda sa pet zvezdica i 220 ekskluzivnih soba. Na ovoj parceli biće izgrađen i poslovni prostor sa podzemnim garažama, a ceo kompleks stvoriće modernu i zelenu oazu na pešačkoj udaljenosti od najvećeg kongresnog centra. Spreman je fascinantan projekat, za koji će biti potrebno izdvojiti značajna sredstva – navode iz kompanije Delta Real Estate i dodaju da su bliže nego ikada do ostvarenja jednog od svojih ciljeva – da hotel InterContinental vrate u Beograd, a početak radova očekuje se krajem godine.

Podsetimo, krajem 2020. godine Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Gradske uprave grada Beograda je na javni uvid stavio nacrt plana detaljne regulacije Bloka 20, kojim je predviđena gradnja kompleksa – poslovne kule i hotela.

Tada su iz kompanije za naš portal rekli da se za početak gradnje čekaju građevinske dozvole, a da u gradnju kompleksa planiraju da ulože 130 mil EUR.
Delta Real Estate deo je poslovnog sistema Delta Holding, u čijem su vlasništvu prestižni hoteli Crowne Plaza, Holiday Inn, Hotel Indigo u Beogradu, kao i hotel InterContinental u Ljubljani.

Izvor: eKapija

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn