(FOTO) Novi Beograd uskoro dobija rekonstruisani klub za najstarije sugrađane

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević obišla je danas radove na tekućem održavanju objekta socijalne zaštite radne jedinice Dnevni centar i klub za starije „Dr Mihailo Stupar IV” u Novom Beogradu.

Sekretarka Stanisavljević je rekla da usluge ovog kluba koristi više od 200 najstarijih sugrađana sa područja Ledina, te da je ovo prvi put da se rekonstruiše ovaj objekat od preko stotinu kvadratnih metara.

– Radovi su počeli pre desetak dana i očekujemo da će za tri sedmice objekat biti kompletno sređen, a naručen je i novi nameštaj. Urađena je nova rasveta, kompletna rekonstrukcija sanitarnih čvorova, malterisanje, gletovanje i krečenje zidova, novi podovi – navela je Nataša Stanisavljević.

Kako je rekla, na ovaj način pokazujemo da ulažemo u objekte socijalne zaštite, objekte koje koriste najstariji sugrađani. Ovo je, dodala je, ulaganje ne samo u objekte već i u zaposlene.

– U Novom Beogradu imamo pet klubova za najstarije sugrađane, u Beogradu ih ima 33, od čega je u proteklih sedam godina otvoreno 13. U ovoj godini biće otvorena još dva nova kluba, u Novom Beogradu i Rakovici – zaključila je sekretarka.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn