(FOTO) Tradicionalna podela novogodišnjih paketića najmlađim Novobeograđanima

Tradicionalnom podelom besplatnih novogodišnjih paketića u hali sportova “Ranko Žeravica” opština Novi Beograd ove godine obradovala je više od 25.000 novobeogradske dece.

U dobro poznatoj novogodišnjoj atmosferi novobeogradski mališani preuzimali su svoje besplatne paketiće. Decu je, kao i uvek, dočekao Deda Mraz, družili su se sa svojim omiljenim crtanim junacima. Mađioničarski trikovi su ih posebno zabavili, a sa radošću su se fotografisali sa animatorima i zabavljačima.

I ove godine mnogobrojne novobeogradske porodice uživale su u celodnevnim nastupima benda, koji je uživo nastupao u Hali sportova svirajući dobro poznate pop i rok pesme. Uz mnogobrojne besplatne sadržaje uživali su svi novobeogradski mališani, dok su se njihovi roditelji, bake i deke počastili besplatnim napicima. Deca su sa oduševljenjem ispratila trodnevni novogodišnji program, a najviše su se radovala paketićima, igranju sa omiljenim maskotama kao i besplatnim kokicama i balonima.

Opština Novi Beograd sa radošću i ponosom svake godine priređuje ovu manifestaciju sa željom da svim novobeogradskim porodicama sledeća godina bude još uspešnija i bolja od prethodne.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn