„IŠLA U MUZIČKU ŠKOLU, UČILA JE STRANE JEZIKE“ Devojčicu koja je poginula na Novom Beogradu sahranjuju u subotu

Devojčica Isidora T. (11) koja je u utorak poginula u saobraćajnoj nesreći na Novom Beogradu biće sahranjena u subotu na Novom bežanijskom groblju.

Da podsetimo, nesrećna devojčica izašla je iz autobusa, prešla sa zadnje strane i pokušala da pretrči put van pešačkog prelaza, kada ju je udario kamion koji je prevozio zemlju i koji se kretao u srednjoj kolovoznoj traci.

– Poslednji oproštaj od Isidore biće na groblju na Bežanijskoj kosi – rekao je izvor medija.

U zgradi u kojoj je živela devojčica sa svojim roditeljima juče je vladala muk i tuga,a na ulaznim vratima pordičnog stana nalepljena je njena slika. Komšinica iz zgrade otkriva da je devojčica uvek bila dobra i pristojna prema svima, kao i da su je svi u komšiluku voleli.

– To je jedna fina porodica, a osim Isidore imaju i još jednu devojčicu. Njeni roditelji su jako fini i brižni ljudi, velike nade su polagali u njih dve, sada su zanemeli. Obrazovanje im je bilo jako bitno, devojčice idu u muzičke škole, kao i u škole stranih jezika.

Porodica intelektualaca, majka je diplomirani ekonomista a otac je inženjer – rekla je jedna komšinica.

Starija žena koja živi u zgradi u kojoj i porodica tragično preminule devojčice kaže da su ona i njena sestra jako lepo vaspitane i da su svim komšijama uvek pomagale kada je nešto zatrebalo.

– Nisam poznavala bolju decu od njih. Svakome se fino pristojno jave, uvek su mi pridržavale vrata. Njihova baka je često ovde, ona ih je čuvala i ako živi na drugom kraju grada, stalno je dolazila ovde zbog njih, jer im roditelji rade – rekla je ona.

Inače, vozač kamiona M.M. (34) je uhapšen posle udesa i danas će biti ispitan u Trećem osnovnom tužilaštvu.

Izvor: srbija danas

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn