Izmena pojedinih trasa linija javnog prevoza na Novom Beogradu

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u zoni raskrsnice ulica Dr Ivana Ribara i Jurija Gagarina, od danas do 23. maja doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Ukidaju se tramvajske linije 7, 9, 11 i 13 i umesto njih uspostavljaju tramvajske linije 7L, 9L, 11L i 13L.

Linije 7L, 9L i 11L će saobraćati od terminusa „Ustanička”, „Banjica” i „Kalemegdan (Donji grad)” do raskrsnice Bulevara Milutina Milankovića i Ulice antifašističke borbe. Po prelasku raskrsnice sa Ulicom antifašističke borbe u smeru ka depou „Sava” uspostavlja se privremeno stajalište, odakle će vozila bez putnika saobraćati do depoa „Sava” gde će vršiti promenu smera kretanja. U suprotnom smeru tramvaji će kao polazno koristiti stajalište „Milutina Milankovića”.

Linija 13L će saobraćati na relaciji Banovo brdo – Pristanište preko Mosta na Adi i Starog savskog mosta.
Uspostavlja se privremena autobuska linija 7A na relaciji Blok 61 – TC „Ušće”. Vozila na ovoj liniji će saobraćati sledećom trasom: Blok 61 – Evropska /u suprotnom smeru Japanska/ – Nehruova – Jurija Gagarina – Antifašističke borbe – Bulevar Milutina Milankovića – Milentija Popovića – Ušće – TC „Ušće”.

Autobuska linija 45 saobraćaće ulicama: Nehruovom, Japanskom /Evropska u suprotnom smeru/, Dr Ivana Ribara i dalje redovno prema Zemunu.

Autobuske linije 73 i 94 i minibus linija E1 će saobraćati do terminusa „Blok 44”.

Autobuske linije 89 i 95 i minibus linija E6 saobraćaće do MZ „Kozara”, odnosno do stajališta „Blok 61”, koje će obavljati funkciju polazno/dolaznog.

Autobuske linije 604 i 605 će saobraćati do terminusa „Bežanijska kosa” ulicama Surčinskom, Nedeljka Gvozdenovića i Srđana Aleksića.

Autobuska linija 610 saobraćaće ulicama Jurija Gagarina, Nehruovom, Japanskom /Evropska u suprotnom smeru/, Dr Ivana Ribara i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti sva postojeća stajališta, kao i privremena stajališta u Nehruovoj ulici za linije 7A, 45 i 610: „Nehruova 1” – smer ka Vojvođanskoj ulici – stajalište se uspostavlja na poziciji ED stuba koji se nalazi oko 60 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Jurija Gagarina; „Nehruova 1” – smer ka Ulici Jurija Gagarina – stajalište se uspostavlja na poziciji ED stuba koji se nalazi u visini pešačkog prelaza, oko 120 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Jurija Gagarina.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn
Free Porn