Ludilo od meča u Ivanjici: IMT matirao Javor u 90. minutu, sluti na Superligu na Novom Beogradu

Gosti dva puta vodili, Javor stizao, ali je presudio gol Zorića – 4:2

Sluti da će se od jula ove godine igrati Superliga na Novom Beogradu. Strašnoj prolećnoj seriji IMT-a nema kraja. Traktoristi su u ludom meču u Ivanjici, posle mnogo uzbuđenja, slavili protiv domaćeg Javora (4:2) i došli nadomak najvećeg uspeha u istoriji kluba.

I dalje Javor na drugom mestu ima dva boda više od IMT-a, ali će sve ostalo na strani današnjeg gosta. Traktoristi su u sjajnom momentu, u Ivanjici protiv direktnog rivala vezali su šesti uzastopni trijumf. I to na kakav način. IMT je dva puta vodio, Javor stizao i čak u finišu bio bolji rival. Međutim, ekipa sa Novog Beograda je smogla snage za završni udarac, posle napada u 90. minutu koji je realizovao Zorić za velikih 3:2.

Za veliku radost na klupi IMT-a, i veliku tugu na Stadionu kraj Moravice. Superligaška poseta kao da je dala dodatnu snagu igračima oba tima da pruže više od maksimuma, i odigraju pravi superligaški meč. Vodeći pogodak u režiji Zvezdinog omladinca Vladimira Lučića, bio je samo uvod u vrhunsko drugo poluvreme.

Javor je izjednačio u 57. minutu preko Obiore Odite. Utakmica se zakuvala do maksimuma. IMT je imao kolosalnu priliku za novo vođstvo u 60. minutu, Radočaj je promašio. Vrlo brzo odužio mu se Ibrahim Tanko.

Pucalo je pred oba gola. Odbrana Ivanjičana bila je smušena u 63. minutu i dozvolila Zoriću da postigne pogodak. Potom je Kahriman odbranio zicer Stameniću.

Činilo se da je IMT ispustio meč loptu. Kažnjen je pogotkom Ivelje na opšte oduševljenje navijača domaćeg tima. Sjajna atmosfera na tribinama dala je ozbiljan vetar u leđa igračima Javora. Ređali su se napadi ispred gola IMT-a. Međutim, Zorić je u jednom od poslednjih napada postigao drugi pogodak na meču, možda i najbitniji u klupskoj istoriji. Potom je trijumf gostiju potvrdio Stamenić.

mozzart sport

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn