Na Novom Beogradu „divljala“ BMW-om skoro 200 na sat, i to sa dvoje male dece u automobilu!

Noćas je na Novom Beogradu policija zaustavila i kaznila ženu koja je BMW „divljala“ autoputem skoro 200 na sat i to sa dvoje male dece u vozilu!

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da su u Beogradu iz saobraćaja isključena dva vozača, koja su upravljala automobilima brzinom većom od dozvoljene.

Kako se navodi, policija je noćas oko 1.20h na autoputu Beograd-Šid, na teritoriji Novog Beograda, zaustavila automobil marke BMW, kojim je žena (31) upravljala brzinom od 196 km/h, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 km/h.

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su deca starosti četiri i šest godina.

Dodaje se da je tri sata kasnije iz saobraćaja isključen i vozač (22), koji je na autoputu Beograd-Šid, takođe na teritoriji Novog Beograda, upravljao automobilom BMW brzinom od 138,7 km/h, na mestu gde je ograničenje brzine 80 km/h.

Vozač se, prilikom isključenja sa autoputa, nije zaustavio na znak „STOP“. Daljom kontrolom je utvrđeno da je upravljao automobilom sa probnom vozačkom dozvolom u vreme kada mu to nije dozvoljeno, a droga testom i da je pozitivan na kanabis.

Protiv oba vozača će biti podnete prekršajne prijave.

Izvor: blic

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*