Na ovom delu Novog Beograda će se graditi novi kompleks stambenog prostora

Kompanija Grafin NBG Invest d.o.o. planira da na Novom Beogradu gradi stambeno-poslovni kompleks površine 2.897,69 m2.
Kompleks, za koji je urađen urabinstički projekat, će se nalaziti u relativnoj blizini Bežanijske pijace. Parcela predviđena za gradnju obuhvata površinu od 1.035 m2 i nalazi se u okviru otvorenog bloka gde već postoje izgrađene zgrade različitih struktura. Ima dvostrani pristup na javne saobraćajnice, Vojvđansku ulicu i Ulicu Pere Segedinca, a u planu je izgradnja objekta spratnosti 2Po+P+4s+Ps.

Prema urbanističkom projektu, u podzemnim etažama projektovana je garaža srednje veličine 1.248,45 m2 sa 44 parking mesta. Pored garaže u tom delu je predviđen i magacin površine 130,07 m2 za poslovni prostor broj dva koji će biti izgrađen na prizemlju.
Pomenuto prizemlje imaće dva poslovna objekta. Lokal broj 1 površine sa površinom od 213.77 m2 i Lokal broj 2 površine 276,86 m2. Oba lokala imaće pristup iz Vojvođanske ulice, dok je za Lokal broj 2 obezbeđen servisni ulaz preko teretnog lifta iz Ulice Pere Segedinca.

Više etaže predviđene su za izgradnju 32 stana različite strukture koji zauzimaju najveći deo kompleksa. Na prvom i drugom spratu projektovano je po 7 stanova, da trećem, četvrtom i petom povučenom spratu projektovano je po 6 stanova.
Ukupna površina stambenog prostora u kompleksu iznosi 2.276 m2.

U dokumentaciji se dodaje kako je objekat „moderno savremenog karaktera i visokog standarda u smisluprimenjenih materijala i tehničkih rešenja, što će uz vizuelno atraktivnu formu, predstavljati doprinos i unapređenje postojećeg građevinskog fonda na predmetnoj lokaciji“.
Urbanistički projekat za budući kompleks izradio je preduzeće Dalmak iz Beograda.

Izvor/Foto: eKapija

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn