Najbolje devojčice iz besplatne škole odbojke na Novom Beogradu će dobiti priliku da odu na Play Volley kamp!

Njegov san ispunio se pre deset godina kada je dobio poziv A selekcije, što smatra svojim najvećim uspehom, a  bio je i na prvom mestu najboljih poentera Svetske lige sa čak 172 poena… Aleksandar Bata Atanasijević sada daje vetar u leđa klincima koji, kao i on nekada, maštaju o tome da nose dres jednog od najtrofejnijih sportova u Srbiji.  
Vlasnik evropskog zlata poziva talentovane devojčice da se prijave na otvoreni čas odbojke 8. maja u SC „Master“ u Zemunu, gde će biti odbrano njih 70 za  Mozzartovu besplatnu školu !

– Odbojka je trenutno najpopularniji ženski sport u Srbiji, vidim rezultate koje beleži ženska reprezentacija, tako da je pravo vreme da se radi sa mladima na najbolji mogući način – kaže Bata i dodaje da je za njega ovo najlepši sport koji je našoj zemlji doneo pregršt radosti i medalja.

U sklopu projekta Besplatnih škola sporta, deca su se osim za odbojku mogla opredeliti  i za fudbala, košarke i rukometa. Akciju su podržali mnogi uspešni sportisti, a na javnim časovima deca su se družila sa fudbalerom Crvene zvezde Aleksandrom Kataijem, čuvenim košarkašem Željkom Rebračom i plejmejkerom reprezentacije Stefanom Jovićem, kao i proslavljenim asovima Ratkom Nikolićem, Draganom Škrbićem i Vladimirom Cuparom.  Na prvom treningu fudbala deci se obratio i selektor Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem. Otvoreni čas odbojke vodiće Vesna Čitaković Đurišić, vlasnik svetske bronze i evropskog srebra, a školicu će posetiti još neka velika imena naše odbojke. 

– Mozzart je prepoznao važnost da sport bude dostupan svoj deci, a u periodu kada smo mi počinjali nije postojalo mnogo kampova i mogućnosti. Nadam se da će ovo postati tradicija i da ćemo u godinama koje su pred nama stvarati nove reprezentativce i prvake. Zahvalan sam im na tome u ime odbojkaške reprezentacije Srbije.  – objašnjava Atanasijević koji zajedno sa Nikolom Rosićem vodi kamp Play Volley. Dvojica asova tamo rade i sa dečacima i sa devojčicama, koje žele da krenu stopama Tijane Bošković i ostalih članica zlatne generacije. Najbolje male odbojkašice iz školice dobiće priliku da u julu posete ovaj kamp.

– Spremni smo da radimo sa budućim šampionima i nadamo se da će naš kamp doprineti nekoj od budućih medalja reprezentacije. Bitno je da deca u tom uzrastu napreduju i budu što bolji. Kod nas u Play Volley mogu da očekuju dobar rad, mu baziramo sve na posvećenosti, imamo najbolje trenere za mlađe kategorije. Upoznaće sve reprezentativce. Trudimo se da svo naše iskustvo prenesemo njima i obratimo pažnju na svaki detalj, jer u vrhunskom sportu detalji su ti koji prave razliku – zaključuje naš korektor.

Roditelji mogu da prijave svoju decu (devojčice  od 8 do 11 godina) na javni čas odbojke  preko maila besplatneskolesporta@mozzartsport.com do 6. maja u ponoć.

Izvor: srbija danas

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn