NAJNOVIJI PODACI O VITALNOJ STATISTICI PRESTONICE: Pogledajte po čemu je Novi Beograd prvi na listi

U PRESTONICI je tokom juna meseca rođeno 1.751 beba, preminulo je 2.148 sugrađana, sklopljeno je 932 brakova i potpisano 256 papira za razvod.

Prema statističkim podacima u junu se porodilo i 253 žena iz unutrašnjosti i tri strane državljanke.

Prema istim izveštajima tokom prethodnog meseca najviše brakova sklopljeno je na teritoriji opštine Palilula – 109, zatim pet manje na Voždovcu odnosno ukupno 104 i na Zvezdari 85.

Tačku na zajednički život rešilo je da stavi 256 nekadašnjih supružnika, najviše razvoda u junu beleži se na Novom Beogradu – 48, na Paliluli – 29, u Rakovici 24 i na Zvezdari 22.

– Takođe, jun je mesec u kojem sve matične službe u beogradskim opštinama beleže razvode – ističu u Sekretarijatu za upravu. – U prigradskim opštinama brojke su smanjene pa je tako sedam razvoda bilo u Sopotu, pet u Maldenovcu i samo jedan u Barajevu.

Kada se uporede brojke od početka godine, blagi je pad kod broja umrlih. Najviše smrtnih slučajeva bilo je na teritoriji Savskog venca 568 , zatim u Zemunu 353 i na Zvezdari 258. Prema podacima od ukupnog broja umrlih 28 su bili strani državljani a bilo je i 18 nesrećnih slučaja. Zabeleženo je i osam samoubistva i ni jedno ubistvo.

Izvor: Novosti

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn