Najveći uspeh PK Novi Beograd na Evropskim takmičenjima

Divna Šimšić plivačica Plivačkog kluba Novi Beograd“ je kao članica Reprezentacije Srbije učestvovala u Evropskom LEN OW kupu i zauzela 8.mesto u trci na 10km.

Svojim učešćem i rezultatom Divna je doprinela i najvećem plivačkom uspehu PK Novi Beograd na Evropskim takmičenjima od njegovog formiranja.

U istoj trci Divna je postala je i zvanični apsolutni državni prvak Srbije, otplivavši stazu od 10km za 2sata 18minuta i 36sekundi.
Divna se zahvaljuje portalu NBGD koji redovno prati i objavljuju sve sportske vesti sa Novog Beograda, zahvaljuje se direktoru SRC ,,11.april“ Djordju Peičiću na podršci i najboljim bazenskim uslovima za treniranje koji trenutno postoje u našoj zemlji, svom matičnom klubu PK Novi Beograd, Posebno se zahvaljuje najiskusnijem srpskom treneru u plivanju na otvorenim vodama i predsedniku Stručnog Saveta Saveza za Plivanje na Otvorenim Vodama Srbije Jovanu Jačanskom iz Bečeja, koji je motivisao Divnu da prihvati poziv Selektora plivačke Reprezentacije i koji je skoro svakodnevno savetovao i pružao smernice za njene uspešne samostalne pripreme. Ona je pokazala svojom istrajnošću i borbenošću, ogromnim odricanjem i samostalnim svakodnevnim satima plivanja da je ipak uspela i da ima još neostvarenih ciljeva.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn