Napadnute kontrolorke Kentkarta na Novom Beogradu na liniji 601

  • Na liniji 601 gradskog prevoza, na trasi Vila Mara – Biodekor, nepoznati muškarac napao je kontrolorke Kentkarta S.S i M.G, koje su prethodno prilikom redovnog procesa kontrole karata u vozilu zatekle putnicu bez validne karte, saopšteno je danas iz kompanije Kentkart.

U saopštenju se navodi da ih je kontrolorka „tom prilikom zamolila da sa njom izadju na stajalište Biodekor“.

„Kontrolorke su, prema predvidjenoj proceduri, putnici ponudile da kupi posebnu kartu ili da joj izdaju kopiju prekršajnog naloga, što je ona odbila i ubrzo otišla peške sa pomenutog stajališta, uz pretnju ‘da će neko doći po karticu’. Dok su kontrolorke čekale autobus, neposredno iza stajališta, pojavio se automobil iz kojeg je izašao mladić koji je fizički nasrnuo na kontrolorke. On je ugurao M.G u ugao stanice i oteo joj telefon, dok je S.S udario u rame i zavrnuo joj ruku. Nakon toga mladić se odvezao u nepoznatom pravcu“, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, na lice mesta odmah je došla policija i Hitna pomoć, a nakon toga je kontrolorkama ukazana zdravstvena pomoć u KBC Zemun.

„Prilikom pregleda S.S je imobilizovana ruka i stavljena kragna, dok su pripadnici policije uspeli da vrate ukradeni telefon kontrolorki M.G. Napadač je uhapšen i protiv njega se vodi dalja istraga“, navodi se u saopštenju kompanije koja naplaćuje karte u gradskom prevozu u Beogradu.

Izvor: Danas

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*