Našmrkao se kokaina pa vozio 227 na sat po Novom Beogradu

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu tokom noći isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su bili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, od kojih je jedan upravljao brzinom od 227,3 kilometra na čas.

Policija je oko 23.45 časova na auto-putu u Novom Beogradu, u smeru ka Šidu, zaustavila dvadesetogodišnjeg vozača automobila „golf 5“. Proverom je utvrđeno da je upravljao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom u vreme kada to nije dozoljeno, a droga testom da je bio pod dejstvom kanabisa.

Takođe, oko 3.18 časova policija je na auto-putu presretačem zaustavila dvadesetpetogodišnjeg vozača automobila „folksvagen polo“, nakon što se prethodno oglušio o naređenje policijskih službenika da zaustavi vozilo.

Dvadesetpetogodišnjak je preticao vozila zaustavnom trakom, upravljajući brzinom od 227,3 kilometra na čas, na delu puta gde je dozvoljena brzina 120, što predstavlja nasilničku vožnju. Proverom je utvrđeno da je upravljao vozilom bez vozačke, dok je droga testom ustanovljeno da je pozitivan na kokain.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Izvor: Blic

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn