NEZABORAVNO VEČE U “ŠUMICAMA”: Spektakularan nastup Danice Crnogorčević i Fenečkih bisera

U organizaciji Gradske opštine Voždovac i UVC Šumice, u subotu 05. marta 2022. godine, u velikoj sali ovog sportskog i kulturnog objekta, organizovan je koncert jedne od trenutno najpopularnijih vokalnih solistkinja i interpretatorke duhovne i etno muzike Danice Crnogorčević.

Ova istaknuta umetnica, rođena u Baru, priredila je besplatan celovečernji nastup za sve poklonike tog specifičnog žanra. Da upotpune ovo prelepo veče pobrinuli su se momci i devojke iz muzičkog ansambla “Fenečki biseri”, koji su nastupili kao predgrupa u subotu uveče.

Ta grupa je napravila presek repertoara sastavljen od duhovne, rodoljubive, etno i tradicionalne muzike, a ovom kolektivu često su na set listi i ruske, grčke pesme.

Na kraju da napomenemo da je ulaz bio besplatan, a velika sala sportskog centra Šumice je to veče bila premala da primi sve ljude koji su želeli da prisustvuju ovom veličanstvenom koncertu, a gradska opština Voždovac je na ovaj način poslala poruku i ostalim opštinama, pa i gradovima širom Srbije da u neko skorije vreme i sami organizuju ovakav spektakl.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn