Novi Beograd čeka Brešu u Ligi šampiona

Utakmicama petog kola nastavlja se vaterpolo Lige šampiona, a sve utakmice eltinog takmičenja, možete da pratite na kanalima Sport Kluba. Ugled regiona brane Novi Beograd, Radnički iz Kragujevca, Crvena zvezda, Jadran iz Splita i Jug, a pomenute ekipe očekuju velika iskušenja.

Novi Beograd, koji se siguran učesnik finalnog turnira, kao domaćin F8, ostvario je polovičan učinak u dosadašnjem delu sezone. Slavio je protiv Radničkog i Jadrana iz Splita, a poražen je od Olimpijakosa i Ferencvaroša. Izabranici Vladimira Vujasinovića u petom kolu (14. decembra) igraju protiv Breše, a ovaj meč, ukoliko niste na bazenu, možete da pratite na Sport Klubu 2, sa početkom u 19 časova i 45 minuta.

Radnički je poražen od Novog Beograda, Breše i Jadrana iz Splita, a jedini bod je osvojio protiv Ferencvaroša, kada je od 7:11, stigao do 11:11. Kragujevčani slove za favorita na papiru uoči duela sa Dinamom iz Tblisija. Utakmica je na proramu 14. decembra, sa početkom u 20 časova i 30 minuta. Ljubitelji vaterpola, navijači, igrači i stručni štab tima iz Kragujevca, veruju da je vreme za prvu pobedu u elitnom evropskom društvu.

Veliki regionalni derbi, orkšaj Crvene zvezde i Juga iz Dubrovnika na programu je 15. decembra sa početkom u 20 časova. Zvezda je na startu pobedila Špandau, a zatim su usledili porazi od Hanovera, OSC Budimpešte i Pro Reka. Jug slovi za favorita na papiru, ukoliko niste u mogućnosti da meč pratite na bezenu, budite uz Sport Klub 3.Jadran iz Splita očekuje pakleno težak zadatak u vidu gostovanja ekipi Olimpijakosa, koja ima kvalitet da se umeša u borbu za osvajanje titule klupskog prvaka Evrope. Pirejci su favoriti, Splićani će nastojati da pomrse račune favoritu, a da li će uspeti u tome, možete da pratite 14. decembra, sa početkom u 18 časova i 15 minuta, na Sport Klubu 2.

Mnogo uzbuđenja se očekuje i na ostalim mečevima, posebno kada je reč o duelima između Marseja i Hanovera, odnosno OSC Budimpešte i Pro Reka. Zato budite uz Sport Klub, jel slede dva dana istinskog uživanja u vaterpolo spektaklu.

Grupa A: Novi Beograd – Ferencvaroš, Radnički – Dinamo Tbilisi, Olimpijakos – Jadran Split.

Tabela: Olimpijakos i Breša po 10, FTC, Barseloneta, Novi Beograd, Jadran Split po šest, Radnički jedan, Dinamo je bez bodova.

Grupa B: Crvena zvezda – Jug, Špandau – Steaua, Marsej – Hanover, OSC – Pro Reko.

Tabela: Pro Reko 12, Marsej i Jug po devet, OSC sedam, Hanover pet, Crvena zvezda tri, Španadau jedan, Steaua je bez bodova.

Izvor: Sport klub

Tagovi

Pročitajte još: