Novi Beograd od 3. juna domaćin završnice Lige šampiona u vaterpolu, ove godine bez publike

Beograd će od 3. do 5. juna biti domaćin Fajnal-ejt turnira Lige šampiona u vaterpolu. Gradonačelnik Zoran Radojičić ističe da je velika čast što je Beograd dobio organizaciju turnira u konkurenciji gradova kao što su Budimpešta, Barselona i Atina.

Glavni grad Srbije biće domaćin naredna tri završna turnira Lige šampiona u vaterpolu, prvi će biti održan od 3. do 5. juna, a organizator je VK Novi Beograd.

Takmičenje se održava na bazenima Sportskog centra „11.april“ na Novom Beogradu. Ekipe koje učestvuju su: Pro Reko iz Italije, Hanover iz Nemačke, Ferencvaroš iz Mađarske, Marselj iz Francuske, Jug iz Hrvatske, Breša iz Italije, Barseloneta iz Španije i Olimpijakos iz Grčke.

„Ove godine Beograd će ugostiti najboljih osam ekipa iz vrha svetskog vaterpola i velika je čast što je Beograd uspeo da dobije organizaciju Fajnal-ejt turnira Lige šampiona u vaterpolu, rekao je Zoran Radojičić na konferencija za medije u Skupštini grada Beograda.

Istakao je da ove godine neće biti publike na tribinama zbog stanja sa pandemijom koronavirusa i izrazio nadu da će sledeće godine biti moguće održati turnir pred navijačima.

U ime Vaterpolo kluba Novi Beograd, koji je organizator turnira, obratio se Đorđe Pejčić koji je govorio o tehničkim detaljima organizacije turnira.

„Novi Beograd je kao organizator dobio vajld-kard i sledeće dve godine, biće učesnik Fajnal-ejt turnira, koji će takođe biti održani na našim bazenima. Za naš klub ovo je velika čast i potrudićemo se da organizaciju sprovedemo na najvišem mogućem nivou“, izjavio je Pejčić.

Izvor: rts

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn
Free Porn