NOVI DETALJI PUCNJAVE ISPRED POZNATOG NOVOBEOGRADSKOG SPLAVA!

Potraga za napadačem je u toku.

U pucnjavi koja se dogodila ispred splava „Cunami 5“ na Novom Beogradu u petak uveče ranjen je pripadnik obezbeđenja D. B. (22) kada ga je prijatelj gosta s kojim se sukobio ranio u noge. Pucnjava se, kako saznaje Kurir, dogodila u 00.05 časova.

„Na splavu se u tom momentu održavala proslava punoletstva jedne devojke. Bilo je veselo i bučno, mladi ljudi su prilično popili, pa je došlo do nekog koškanja. Navodno, obezbeđenje je jednog mladića (20) upozorilo da vodi računa kako se ponaša“, navodi izvor Kurira i dodaje:

„Mladić je izašao ispred splava i nasrnuo na momke iz obezbeđenja, pa je došlo i od tuče. Posle nekoliko udaraca mladić je izvadio telefon iz džepa i pozvao nekoga.“

Kako objašnjava, nepoznati mladić ubrzo se stvorio ispred splava.

„On je izvadio pištolj i hladnokrvno ispalio tri hica u noge D. B., a potom je pobegao“, priča sagovornik i nastavlja:

„Mladić je pao kao pokošen, pa su očevici pozvali Hitnu pomoć i policiju. S prostrelnim ranama na nogama prebačen je u KBC Bežanijska kosa, a za napadačem je potraga u toku“, navodi izvor.

Sagovornik Kurira ističe da je po dolasku patrola zatekla mladića koji se sukobio sa obezbeđenjem.

„Ispred splava je stajao dečko koji se potukao sa D. B., kao i slavljenica. Preuzeti su snimci s nadzornih kamera kako bi se utvrdilo ko je pucao na D. B., a obavljen je razgovor i sa svedocima pucnjave“, zaključio je sagovornik.

(MONDO)

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn