Novo parkiralište na Novom Beogradu

Za korisnike železničke stanice na Novom Beogradu, kao i za posetioce ovog dela grada, otvoreno je parkiralište sa 269 novih parking mesta, koje se nalazi u Ulici Đorđa Stanojevića bb.

Parkiralište „Železnička stanica – Novi Beograd“, kod stajališta za vozove „Novi Beograd“, prostire se na površini od 10.200 m2. Kapacitet parkirališta je 269 parking mesta, od čega je 30 parking mesta namenjeno vozilima osoba sa invaliditetom. Korisnici parkiralištu mogu da priđu iz Ulice Đorđa Stanojevića, kao i iz Ulice Nova 1.

Cena parkiranja na parkiralištu „Železnička stanica – Novi Beograd“ iznosi 100 dinara po započetom času. U promotivnom periodu rada parkirališta, do 30. aprila ove godine, korisnicima je omogućeno da sa kupljenom voznom kartom „Srbija voza“ besplatno parkiraju prvih 12 sati provedenih na parkiralištu.

Korisnici parkirališta mogu aplicirati i za dve vrste mesečne pretplate. Celodnevno parkiranje putničkih vozila, svakog dana od 00 do 24 časa, košta 8.000 dinara, dok noćna pretplata košta 4.000 dinara.

Parkiralište „Železnička stanica – Novi Beograd“ potpuno je automatizovno i pokriveno video nadzorom. Ukoliko je korisniku potrebna pomoć prilikom plaćanja parkiranja, asistencija će mu biti pružena iz Kontrolno-operativnog centra „Parking servisa“, putem interfona postavljenog kod naplatnih stanica.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn