Novobeograđani BESNI: „Strpajte ga u zatvor pre nego što ubije nekoga“

Laziću je ovo još jedan u nizu ozbiljnih prekršaja

Popularni pevač Darko Lazić kažnjen je sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom godinu dana, jer je juče, 27. aprila, u 4 sata ujutru zaustavljen na Novom Beogradu jer je vozio 117 kilometara na sat, bez važeće vozačke dozvole, pijan i pod dejstvom kokaina.

Njemu je izmereno 0,91 promil alkohola, bio je pozitivan i na kokain na droga-testu i utvrđeno je da je vozio bez vozačke dozvole, koja mu je oduzeta u decembru 2013. godine.

Policija je nakon toga privela Darka i određeno mu je zadržavanje, a juče su ga iz policijske ćelije sproveli kod sudije za prekršaje.

Tokom celog dana korisnici društvenih mreža pisali su komentare u kojima su od nadležnih zatražili da hitno reaguju i da Lazića osude na zatvorsku kaznu, kako se ne bi desilo da nekog usmrti u saobraćaju s obzirom na to da je više puta uhvaćen u vožnji pod dejstvom alkohola i narkotika.

Darko Lazić je vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80. Test pokazao da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0,91 promil alkohola. Vozačka oduzeta odavno. Ovaj se neće smiriti dok ne ubije nekog. A očigledno mu se ovo bahato ponašanje dozvoljava – jedan je od komentara.

– Zbog ljudi kao što su Darko Lazić, majke plaču za decom koja poginu jer je neki raspali narkoman vozio nadrogiran, a koga niko ne hapsi jer je šatro poznat – jedan je od Tvitova.

– Darko Lazić debiličina jedva preživeo saobraćajku i sada sedne drogiran i pijan da vozi, bukvalno ga strpajte na par godina – pišu na mrežama.

– Zašto Darko Lazić nije u zatvoru nego i dalje vozi? – komentarišu na Tviteru.

Svi Darkovi prekršaji

* 27. decembar 2013. – vožnja neregistrovanog automobil

* 19. mart 2015. – prekoračenje ograničenja brzine u Beogradu

* 20. april 2015. – vožnja pod zabranom

* 22. maj 2015. – vožnja pod zabranom

* 7. jul 2015. – vožnja pod zabranom

* 11. avgust 2016. – nepropisno parkiranje u Beogradu

* 22. novembar 2016. – prekoračenje brzine u Umčarima i vožnja bez dozvole

* 26. novembar 2016. – nepropisno parkiranje na aerodromu u Beogradu

* 7. decembar 2016. – nije hteo da kaže ko je vozio auto registrovan na njegovo ime u trenutku kada je prošao na crveno svetlo na semaforu. Kažnjen sa 15.000 dinara

* 18. decembar 2017. – nepropisno parkiranje u Beogradu

* 17. april 2018. – vožnja bez dozvole i prekoračenje brzine

* 23. oktobar 2018. – prijava zbog prekoračenja brzine i vožnje bez dozvole

* 28. mart 2020. – kršenje policijskog časa, vožnja bez vozačke dozvole

* 29. april 2020. – vožnja bez vozačke dozvole

Jedva preživeo, pa nastavio po starom

Darko Lazić jedva je izvukao živu glavu 23. oktobra 2018. godine, nakon teške nesreće koju je imao na putu Subotište-Brestač.

Lekari su mu se više od mesec dana borili za život u KBC Zemun, u kojem je ležao.

Izvađena mu je slezina, imao je više operacija, a u pojedinim momentima mladi pevač bio je kritično.

Nakon lečenja u KBC Zemun, Darko je 29. novembra prebačen u Selters banju u Mladenovcu, gde je imao niz propisanin terapija, ali nije uspeo da u potpunosti povrati funkciju jednog stopala.

telegraf

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*