Novobeograđani PAŽNJA! Izmene na linijama javnog prevoza tokom predstojećih praznika

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je danas da će tokom predstojećih praznika doći do izmena na gradskim, prigradskim i lokalnim linijama javnog prevoza.

U periodu od 1. do 3. januara, kao i 7. januara važiće nedeljni red vožnje. Od utorka 4. do 6. januara važiće red vožnje za radni dan, navodi se u saopštenju.

U petak, 31. decembra  na svim linijama javnog gradskog prevoza važiće red vožnje za radni dan. U novogodišnjoj noći redovne noćne linije počeće sa radom u 22 časa, dok će se dnevni i noćni prevoz preklapati od 22 do 23 sata.

U subotu, 1. januara važiće red vožnje za nedelju, uz režim koji će biti prilagođen manifestaciji „Ulica otvorenog srca”. U ulicama Svetogorska i Makedonska – na delu od Dečanske do Takovske ulice – umesto trolejbuskih linija 28, 40 i 41 uvodi se autobuska linija 40A (Zvezdara – Banjica 2). Vozila sa linija 65 i 77 saobraćaće delimično izmenjenim trasama u oba smera: Dečanska – Braće Jugović – Bulevar despota Stefana – Džordža Vašingtona – 27.marta i dalje redovnim trasama.

Vozila javnog gradskog prevoza koristiće postojeća stajališta na izmenjenim delovima trasa, navodi se u saopštenju.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn