Od sutra redovno ispiranje vodovodne mreže na opštini Novi Beograd

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštinama Novi Beograd i Surčin od ponedeljka 25. do subote, 30. oktobra, saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 časova osetiće sledeći potrošači:
– 25. i 26. oktobra – u blokovima 44, 45 i u naselju Dr Ivana Ribara;
– 26. i 27. oktobra – u blokovima 61, 62, 63 i u delu Bloka 64;
– 27. i 28. oktobra – u naseljima Surčin, Dobanovci, Ugrinovci i Grmovac;
– 28. i 29. oktobra – u naselju Bežanijska kosa, mesnoj zajednici 3 i na potezu od naselja Surčin do raskrsnice za Bečmen i Jakovo, odnosno na potezu Bečmen–Petrovčić;
– 29. i 30. oktobra – u naseljima Jakovo, Boljevci i Progar.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, a potrošači se mole da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku.
Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u utorak, 26. oktobra, od 8 do 18 časova bez vode će ostati potrošači u Gružanskoj ulici (od Karlovačke do Žičke ulice).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn