Odabrane firme za gradnju Odbojkaškog trenažnog centra u Tošinom bunaru- Vrednost radova 26,8 mil EUR

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima dodelila je posao izrade tehničke dokumentacije i izgradnje Odbojkaškog trenažnog centra na Novom Beogradu grupi ponuđača na čelu sa kompanijom Jadran iz Beograda.

Vrednost potpisanog ugovora je 3,15 milijarde dinara sa PDV-om, odnosno oko 26,8 mil EUR.Na projektu će još učestvovati i beogradske kompanije Musculus, TVI, IMP-Automatika, Aba professional, Koto, Page Consortium i IMP Automatika-security, kao i firma DBA iz Novog Sada. Posao im je dodeljen nakon sprovedenog konkurentnog postupka, a procenjena vrednost bila je 2,23 milijarde dinara.

Prethodno je obustavljen tender za obavljanje ovog posla raspisan početkom novembra, s obrazloženjem da je jedina ponuda grupe ponuđača koja je pristigla na tender neprihvatljiva. Kao razlog je navedena ponuđena cena koja je prešla iznos procenjene vrednosti javne nabavke.Urbanističkim projektom predviđeno je da se Odbojkaški trenažni centar izgradi na 21.380 m2, uz Ulicu Tošin bunar.

Kompleks odbojkaškog trenažnog centra činiće hala za trening sa tri terena, hala za odbojku na pesku sa dva terena, smeštajni kapaciteti za sportiste, medicinski centar, teretana, kancelarije u funkciji sporta i dve garaže.

Ekapija

Tagovi

Pročitajte još: