Otkrivena misterija sa Novog Beograda, evo šta se dogodilo nagom dečaku

Dan posle svi detalji ove misterije su otkriveni.

Misterija kako je dečak A.Ž. (9) završio bez odeće, sklupčan i modar u fontani na Novom Beogradu konačno je rešena.

– Prodavačica je videla golog dečaka u fontani i pozvala me. Prišao sam detetu i pozvao policiju. Plakao je i bio sklupčan. Preplašen. Rekao mi je da ima sedam godina i da je iz Obrenovca. Dali smo mu odmah nešto da se ogrne. Sav se tresao, jedva je prozborio nekoliko reči. Mnogo je plakao – rekao je Milan, radnik obezbeđenja jedne prodavnice.

Dan posle svi detalji ove misterije su otkriveni. Reč je o dečaku koji je zajedno sa nekoliko drugara pobegao iz jednog doma za nezbrinutu decu.

– Utvrđeno je da na dečaku nema tragova fizičkog zlostavljanja. Smešten je u ustanovu socijalne zaštite u kojoj se i ranije nalazio – objasnili su iz Centra za socijalni rad.

Kako je objašnjeno, na mestu na kome je pronađen dečak često se skupljaju brojna romska deca.

– Tokom leta ovde je svaki dan tako. Skinu se, penju se po fontani i skaču u nju. Dovedu i pse lutalice, pa se zajedno kupaju. Jedna žena koja ovde radi u pošti ih otera, ali kada ona nije u smeni, niko ih ne dira – objašnjava za Objektiv jedna od prodavačica iz obližnje pekare.

Da je priča o tome da je ovaj dečak iz Obrenovca istinita, potvrdio nam je i čovek koji u blizini prodaje voće.

– Ovde u blizini postoji prihvatilište, pa su ga verovatno tamo smestili. Ima ovde nekoliko ljudi iz Obrenovca, kao i iz Zemun Polja. Dovukli su neke dušeke i ovde spavaju. Prošle godine su podigli šator, bilo ih je preko 50, pa ih je policija rasterala. Mi smo pokušavali da ih oteramo, ali nije vredelo – objašnjava nam ovaj čovek.

JEZIVA SUDBINA MALOG MARADONE

U svakom slučaju, rasplet ove misteriozne priče je mnogo bolji nego što se u prvi mah činilo. Vest o pronađenom dečaku mnoge je podsetila na ono što se 2005. godine dogodilo Maradoni Laziću (11) iz Velike Plane. Njega je grupa dečaka bacila sa Brankovog mosta u ledenu reku, iako je dečak govorio da ne zna da pliva. Njegovo telo nikada nije pronađeno.

Srbija danas

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn