Pojačana ova linija gradskog prevoza sa Novog Beograda

Na zahtev građana surčinskog naselja Radiofar od ponedeljka, 20. juna, biće pojačane linije gradskog prevoza prema tom naselju, izjavio je danas zamenik gradonacelnika Beograda Goran Vesić.

Podsetio je da je naselje Radiofar trenutno sa Novim Beogradom povezano linijom 613 (Novi Beograd /Paviljoni/-Naselje Radiofar) na kojoj, dodao je, trenutno saobraća jedno minibus vozilom radnim danom i subotom na intervalu od 90 minuta čiji je prvi polazak u 05:30, a poslednji u 19:10 sati, dok nedeljom nema prevoza.

„Građani su mi pisali nekoliko puta tako da je naš Sekretarijat za javni prevoz izvršio analizu rada linije 613 i utvrdio da su građani bili u pravu“, rekao je Vesić gostujući na Studiju B, navodi se u saopštenju.

Istakao je da je danas potpisao rešenje na osnovu koga će od ponedeljka, 20. juna, biti uvedeno još jedan dodatni minibus na liniji 613.

„Minibus vozilo će saobraćati 45 minuta umesto dosadašnjih 90 minuta radnim danom i subotom. Biće uvedeni polasci i nedeljom na 90 minuta, a trenutno nema polazaka nedeljom na toj liniji“, objasnio je Vesić.

Dodao je da će biti produženo radno vreme linije 613 tako da će prvi polazak biti u 05:30, a poslednji u 21:25 sati.

„Srećan sam što sam rešio ovaj problem zajedno sa građanima. Ovo je primer kako zajedno možemo da naš Beograd učinimo boljim mestom za život svih ljudi“, poručio je Vesić.

B92

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn