Potraga koju oduševljeno prati pola domaćeg interneta: „Tražim momka u kojeg sam se zakucala kod opštine Novi Beograd“

Kada ste početnik u vožnji dovoljno je teško to što još uvek nemate iskustvo i „osećaj u nogama“ kojim mogu da se pohvale oni sa dužim vozačkim stažem, a kada se dogodi nezgoda, što je uobičajeno na svakom početku, paralisani strahom niste ni sigurni koja reakcija bi bila najispravnija.

Slična situacija juče se dogodila jednoj devojci na Novom Beogradu, a reakciji vozača u čije vozilo se „zakucala“ svi aplaudiraju.

„Tražim momka u kojeg sam se danas zakucala kod opštine Novi Beograd. Maločas sam se zakucala kolima u jednog dečka sa novosadskim tablicama blizu kružnog toka na Novom Beogradu. Početnik sam u vožnji i potpuno je moja krivica. Dečko je izašao iz kola, bacio pogled, potapšao me po ramenu i rekao: „Ma sve ok, ništa strašno” na šta sam ga ja (potpuno prestravljena) pitala: „Šta mogu da uradim?“, opisala je devojka situaciju na „Reditu“.

Reakcija momka mnoge je iznenadila i navela na zaključak da se empatija i dobrota, pod ruku sa strpljenjem, nisu izgubile u saobraćajnim gužvama koje su uobičajene u prestonici.

Maločas sam se zakucala kolima u jednog dečka sa novosadskim tablicama blizu kružnog toka na Novom Beogradu. Početnik sam u vožnji i potpuno je moja krivica.

Dečko je izašao iz kola, bacio pogled, potapšao me po ramenu i rekao “ma sve ok, ništa strašno” na šta sam ga ja (potpuno prestravljena) pitala “šta mogu da uradim?”

Zamislite, dečko mi je samo rekao “ma opušteno, početnik si, nisi jako udarila”. Ponudila sam mu novac, čovek odbio.. i otišao.

Međutim, ne mislim da je manja šteta i stvarno bih volela da pronađem ovog dečka da mu se zahvalim i ponudim pomoć oko popravke.. A ako ga ne pronađem, onda bih htela da se zahvalim svim Novosađanima i ljudima koji su uradili ovako nešto za nekoga.

Vožnja po ovom gradu je nezgodna, ali je malo lepša i lakša kad naletiš na neku dobru osobu.

„Zamislite, dečko mi je samo rekao: „Ma opušteno, početnik si, nisi jako udarila“. Ponudila sam mu novac, čovek odbio.. i otišao. Međutim, ne mislim da je manja šteta i stvarno bih volela da pronađem ovog dečka da mu se zahvalim i ponudim pomoć oko popravke.. A ako ga ne pronađem, onda bih htela da se zahvalim svim Novosađanima i ljudima koji su uradili ovako nešto za nekoga. Vožnja po ovom gradu je nezgodna, ali je malo lepša i lakša kad naletiš na neku dobru osobu“, zaključila je ona.

Izvor: blic

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn