Poziv dobrovoljnim davaocima krvi, organizovano i na Novom Beogradu

Institut za transfuziju krvi Srbije pozvao je građane da daju krv, što mogu da učine u brojnim akcijama na terenu, kao i u njihovim prostorijama u Svetog Save 39, radnim danima od 7 do 19 i subotom i praznicima od 8 do 15 sati. U ponedeljak, 21. marta, organizovane su dve akcije u Novom Beogradu i to u „Dekatlonu” od 13 do 17 časova i u transfuziološkom autobusu ispred Hrama Svetog velikomučenika Dimitrija od 11 do 16 sati. U utorak, 22. marta, krv se može dati u Crvenom krstu Palilule od 12 do 17 časova, na Starom gradu u prostorijama Prve ekonomske škole od 10 do 14 časova i ispred Doma zdravlja na Čukarici od 9 do 14 sati. U sredu, 23. marta, u istom vremenskom periodu kao i na Čukarici akcija je organizovana ispred „Maks beta” u Novom Beogradu, dok se u četvrtak, 24. marta, krv može dati na više lokacija: Mladenovac, Centar za kulturu i turizam, od 10 do 16, Crveni krst Obrenovac od 9 do 14 i Elektrotehnička škola „Nikola Tesla” na Starom gradu od 10 do 16 časova.

U petak, 25. marta, transfuziološki autobus će se nalaziti ispred Starog Merkatora u Novom Beogradu od 10 do 15 časova, kao i u istom vremenskom periodu u „Komtrejdu” u ovoj opštini. Istog dana krv se može dati i u Gradskoj opštini Stari grad od 12 do 16 časova.

Za vikend, 26. i 27. marta, preciznije u subotu, akcije su planirane u Mesnoj zajednici u gročanskom naselju Leštane od 9 do 13 i u rakovičkom naselju Vidikovac ispred Crkve Svetog preobraženja Gospodnjeg od 9 do 14 časova, dok su u nedelju ekipe Instituta na Voždovcu u Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo od 10 do 14 sati.

„Budi dobrovoljni davalac krvi, nadmaši sebe, pomozi nekome da bude pobednik u svojoj borbi”, poručili su iz Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn