Promena trase linije 602 na Novom Beogradu

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama Nehruova i Jurija Gagarina u zoni raskrsnice istoimenih ulica u periodu od 13.04. do 22.04.2021. godine doći će do promene trase linije br. 602.

Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza 1 – radovi koji podrazumevaju potpuno zatvaranje saobraćajnih traka ulice Nehruova u zoni rasksnice sa ulicom Jurija Gagarina za smerove pravo i levo (gledano u smeru od ulice Vojvođanska prema ulici Jurija Gagarina) u periodu od 13.04. do 17.04.2021. godine. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linije br. 602 će u smeru prema Bloku 44 saobraćati ulicama Vinogradska, Vojvođanska, Gandijeva, Jurija Gagarina, Nehruova i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno;

Faza 2 – radovi koji podrazumevaju potpuno zatvaranje desne kolovozne trake ulice Nehruova u zoni rasksnice sa ulicom Jurija Gagarina (gledano u smeru od ulice Jurija Gagarina prema ulici Vojvođanska) u periodu od 18.04. do 22.04.2021. godine.
Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linije br. 602 će u smeru prema Surčinu saobraćati ulicama Nehruova, Jurija Gagarina, Gandijeva, Vojvođanska, Vinogradska i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.
Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta.

Izvor: Beokom

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn