REDOVI ISPRED OPŠTINE NOVI BEOGRAD NE JENJAVAJU Ogromno interesovanje za novogodišnje paketiće i vaučere

Jutros se opet, ispred Opštine novi Beograd stvorio ogroman red, a uzrok je, kao i juče dodela novogodišnjih paketića za najmlađe. Snimak sa lica mesta od jutros kruži društvenim mrežama, a iz Opštine Novi Beograd tvrde da je interesovanje roditelja veliko.

Naime, kako smo već pisali, juče je počela dodela novogodišnjih paketića mališanima sa Novog Beograda, a već tada su krenule ogromne gužve. Ekipa Beograda na Blic na licu mesta popodne je zatekla veliki broj ljudi koji strpljivo čeka da obraduje svoje najmlađe.

Ove godine sva deca sa Novog Beograda uzrasta do 12 godina imaju pravo na besplatan novogodišnji paketić. Međutim, ovaj put dobija se i vaučer za sportsku opremu od 6.000 dinara koji će dobiti svi mlađi od 15 godina koje rodilji budu prijavili u Servisnom centru Opštine.

Kako kažu iz ove Opštine, prijave će trajati sve dok bude bilo interesovanja, a vaučeri i paketići obezbeđeni su za svu decu. Radno vreme Servisnog centra je od 8 do 20 časova, a potrebna dokumentacija koju svaki roditelj mora da prijavi je lična karta roditelja, đačka knjižica za osnovce i zdravstvena knjižica za sve mlađe od 7 godina.

Onlajn prijava na sajtu ne postoji, pa to objašnjava velike redove i prvog i drugog dana od početka prijave.

Izvor: Blic

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn