SAZNAJEMO KOJA EKIPA JE PRAVILA KOKAINSKU ŽURKU U APARTMANU „BOMBA“ NA NOVOM BEOGRADU

U toku protekle nedelje u apartmanu „Bomba“ na Novom Beogradu razbijena je kokainska žurka na kojoj je bilo 29 osoba, a kako navodi naš izvor upućen u istragu, privedeno je petoro muškaraca.

Kako „Blic“ saznaje, među privedenim osoba nema zvučnih imena iz kriminalnog miljea, niti je reč o narko-dilerima.

– Radi se o „običnim“ momcima koji su slavili momačko veče. Dakle, među privedenim osobama nema poznatih kriminalaca, niti je reč o nekakvoj narko-bandi – rekla nam je osoba bliska istrazi ovog slučaja i dodala da su neki od privedenih imali problema sa zakonom.

Naš sagovornik takođe dodaje da je tada privedeno pet osoba koje nakon saslušanja nisu zadržane u pritvoru.

– Droga koju su imali te večeri je bila za ličnu upotrebu. Nakon što su saslušani u policiji, nisu zadržani. Kada policija završi, oni će biti pozvani u tužilaštvo – kaže naš sagovornik i ističe da je policija došla na dojavu.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po naredbi Višeg suda, izvršili su u toku protekle nedelje pretres jednog apartmana i identifikovali i priveli više osoba kod kojih je pronađena određena količina narkotika.

Operativnim radom, policija je došla do informacija da se u jednom apartmanu u Novom Beogradu održava proslava na kojoj su osobe za koje postoji sumnja da se bave trgovinom narkoticima.

Prilikom pretresa, kod pet lica policija je pronašla određenu količinu opojnih droga kokain i spid i utvrdila da su tokom proslave pojedina lica koristila narkotike.

Apartman „opremljen“ džakuzijima, baldahinima, šarenim svetlima

Apartman je, kako je ekipa „Blica“ videla na licu mesta, bukvalno sakriven na krovu jednog objekta na Novom Beogradu u čijem se sklopu nalaze restoran i teretana.

Iz daljine se jedva nazire zelena ograda iza koje se nalazi bazen. Inače, smešten je na terasi ovog elitnog „šteka“ koji na veče košta 200 evra.

Stan se nalazi na samom krovu, odnosno, na trećem spratu zgrade. Nasred ogromne prostorije okrugli sto potom džakuzi, nekoliko kreveta koji su sakriveni iza baldahina, sauna i rasveta.

Izvor: Blic

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn