U Bloku 4 na Novom Beogradu u planu je izgradnja apart hotela sa 9 apartmana i poslovnim prostorom!

Na Novom Beogradu u Bloku 4 u planu je izgradnja apart hotela sa 9 apartmana i poslovnim prostorom površine 6.042,24 m2.

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda oglasio je na javni uvid urbanistički projekat za pomenuti objekat koji će se graditi na mestu koji je nekada bio predviđen za izgradnju objekta u kome je trebalo da bude smešten centar mesne zajednice. Kako se navodi u dokumentaciji, s obzirom na to da je početkom 90-ih godina prošlog veka došlo do promene društvenog uređenja, napušten je koncept mesnih zajednica, a poslednjim promenama u planovima detaljne regulacije parcela je dobila novu namenu.
Budućem objektu pristupaće se iz ulice Pariske komune koja opslužuje i sve ostale zgrade na području koje izgrađeno u formi otvorenog bloka. Objekat će biti podeljen prema različitim namenama i funkcionalnim celinama. U prizemlju zgrade biće smeštena dva veća lokala namenjenih za trgovinu. Na prvom spratu, do kojeg se dolazi stepenicama iz središta objekta, biće izgrađena dva poslovna prostora za administrativne delatnosti i apart hotel sa devet apartmana.
S obzirom da objekat ima veliki gabarit u odnosu na visinu, ka javnoj saobraćajnici je projektovana tzv „pokrenta fasada“ sa staklenim površinama od poda do plafona koja će objektu dati moderan i specifičan izgled u skladu sa najsavremenijim trendovima urbane arhitekture.
Investitor izgradnje hotela i poslovnog prostora, preduzeće Vins 021 d.o.o, je za buduće goste hotela i korisnike poslovnog prostora predvideo izgradnju 13 parking mesta oko kojih će biti postavljen urbani mobilijar za što prijatniji boravak i rad.
Urbanistički projekat za izgradnju objekta izradio je bio AG Consult iz Beograda.

Izvor: eKapija

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn