Upucan advokat na Novom Beogradu: Nepoznati napadač ranio Arsenija Stefanovića u nogu

Advokat Arsenije Stefanović (33) danas je upucan u Ulici Milana Vujaklije na Bežanijskoj kosi, saznaje „Blic“.

Kako saznajemo, njega je za sada nepoznati napadač ranio u nogu. Na njega je ispaljeno više metaka na parkingu, a izrešetan je i njegov auto. Teturao se ranjen 100 metara, dok nije stigla Hitna pomoć, piše Objektiv.rs.

On je prevezen u Urgentni centar.

Pucnjava se dogodila u blizini vrtića.

Na videu snimku u čiji je posed došao „Alo.rs„, usnimljen je Stefanović kako se posle pucnjave presvlači pored automobila i zaustavlja krvarenje podvezujući košulju.

– Sedeo sam u svojoj sobi za stolom i čuo spolja pet ili šest pucnjeva i kako sam primetio odmah da se ne radi o petardama skočio sam i pogledao kroz prozor. Napadač je odmah potrčao levo, a advokat je krenuo sa druge strane ulice i ćopao je. Išao je sa jednog na drugi kraj ulice i nešto pričao u telefon, verovatno je zvao hitnu ili policiju. Nakon toga je stao kod svog auta skinuo se i košuljom previo nogu da zautsavi krvarenje – naveo je izvor.

Ovu informaciju su nam potvrdili i u MUP-u.

– Tridesettrogodišnji muškarac u Novom Beogradu, u Ulici Milana Vujaklije, danas oko 17 časova iz vatrenog oružja povređen je u predelu noge. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja, a uviđaj je u toku.Oštećeni je zbrinut u Urgentnom centru u Beogradu – kažu iz ove ustanove.

„Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja, a uviđaj je u toku“, saopštili su iz MUP Srbije.

Pre samo deset dana je u Resavskoj ulici u Beogradu ranjen Stefan Š. (28), telohranitelj advokata Marka Vujoševića. Advokat je tom prilikom kazao da su on i njegov saradnik Stefan Š. (28) ušli u zgradu u kojoj se inače nalazi njegova advokatska kancelarija. Njih dvojica stajali su u prizemlju, ispred lifta, kada je maskirani muškarac najednom zapucao na njih.

Izvor: blic

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn