UŽAS! U salonu na Novom Beogradu UHAPŠENA JOŠ JEDNA LAŽNA DOKTORKA!

OLGICA Lončar (47), nadrilekarka iz Srbije, privedena je u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj prošle nedelje nakon što su je inspektori uhvatili kako u jednom kozmetičkom salonu u susednoj državi pruža usluge bez potvrde rada za strance, saznaje „Blic“.

Lončareva je, kako se saznaje, ubrizgavala dermalne filere pacijentkinjama bez potvrde rada za strance. Nakon saslušanja u policijskoj stanici u Slavonskom Brodu Olgica Lončar je puštena iz pritvora. Po povratku u Srbiju, nakon pretresa na carini, zaplenili su joj medicinske preparate za koje nije imala potrebnu dokumentaciju, i sprovedena je u pritvor.

Podsećamo, Olgica Lončar jedan je od nadrilekara protiv kojih su klijenti iz Srbije u junu ove godine podneli prijave zbog nestručnog izvođenja zahvata, za koje, kako se sumnja, nisu imali kvalifikacije. LJudima su ostajale užasne posledice, dok je pojedinima i narušeno zdravlje.

Lonačareva se sumnjičila da je bez ikakve diplome medicinskog ili stomatološkog fakulteta obavljala medicinske zahvate nad ženama koje su dolazile na tretmane hujalurnom u njen salon na Novom Beogradu. Navodno, iako nije upisana u registar lekarske komore, Lončareva je putem instagram naloga „Solotubeleza“ nudila usluge izbeljivanja zuba, ruskih usana, tretmana hujaluronom.

U krivičnoj prijavi se navodi da je osumnjičena menjala adresu svojih salona kako bi izbegla kontrolu inspekcija, a upitno je i na koji način je nabavljala botoks, hujaluron jer „ovlašćeni distributeri vrše isporuku ovih preparata samo nakon dozvole inspekcije Ministarstva zdravlja“.

Izvor: Novosti

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn