VATERPOLISTI NOVOG BEOGRADA NA PRIPREMAMA U MAĐARSKOJ: Sa Solnokom pravi test

„VUKOVI“ sa „11. aprila“ bruse formu za novu sezonu, koja počinje 6. oktobra.

Vaterpolisti Novog Beograda, posle priprema u Subotici, preselili su se u Solnok, gde će sa prvakom Mađarske i osvajačem Evrokupa odigrati nekoliko kontrolnih utakmica.

– Pripreme u Subotici su bile vrlo naporne. Veoma sam zadovoljan i uveren da ćemo plodove napornog rada u pripremnom periodu ubirati tokom sezone koja će biti veoma duga. Takođe, nadam se da ćemo kontrolne duele sa Solnokom iskoristiti na najbolji mogući način i da će nam u velikoj meri pomoći da polako uđemo u takmičarsku formu. Uslovi koje imamo za rad su vrhunski, a atmosfera u ekipi odlična. To su glavni preduslovi za dobre rezultate i zato sa velikim optimizmom gledamo napred – istakao je za sajt Novog Beograda Nikola Jakšić.

Jedan od najboljih vaterpolista sveta, Dušan Mandić, ističe da su svi, od trenera Vladimira Vujasinovića do igrača, zadovoljni uslovima za rad i trenažnim procesom do sada. Smatra da će im koristiti sparing mečevi sa ekipom Živka Gocića:

– Mislim da je ovo jedan veoma dobar početak, ali i ujedno i težak za sve nas, što je i normalno. Polako se vraćamo u kondiciju i sve ide svojim tokom. Možemo svi da budemo samo zadovoljni. Sparing sa Solnokom će nam i te kako dobro poslužiti za utakmice koje nas očekuju u domaćem prvenstvu.

Izvor: Novosti

Tagovi

Pročitajte još: