Vaterpolisti Novog Beograda naneli težak poraz Zvezdi!

Vaterpolisti Novog Beograda nastavili su trijumfalnu seriju u Superligi Srbije, pošto su večeras u derbiju četvrtog kola savladali Crvenu zvezdu rezultatom 18:10 (5:3, 4:3, 3:2, 6:2).

Novi Beograd iz utakmice u utakmicu opravdava ulogu favorita u nacionalnom šampionatu, a posle trijumfa nad Radničkim, ekipa Vladimira Vujasinovića slavila je i u derbiju sa Crvenom zvezdom.

Novobeograđani su bolje počeli meč, preko raspoloženog Dušana Mandića stekli su osetniju prednost 5:1, ali se crveno-beli nisu predavali.

Strpljivo su topili vođstvo domaćih i u dva navrata su uspevali da priđu na samo gol zasotatka (7:6 i 9:8), ali više od toga nisu mogli.

Kvalitet Novog Beograda još jednom je izašao na videlo, raspucali su Vlahopulos, Drašović i Šušiašvili i domaći su zasluženo zabeležili i četvrtu uzastopnu pobedu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Dušan Mandić i Angelos Vlahopulos sa po četiri gola, dok su se kod crveno-belih po dva puta u listu strelaca upisali Veljko Tankosić, Bogdan Đurđić i Stefan Pješivac.

Istovremeno, Radnički iz Kragujevca savladao je ekipu Šapca 17:5.

Izvor: rts

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn