Vaterpolo derbi plej ofa: Novi Beograd gostuje u Šapcu

Posle lake pobede u Beogradu, drim tim očekuje da plasman u finale slavi u Šapcu

Vaterpolisti Novog Beograda u subotu od 19 časova gostuju ekipi Šapca u revanš meču polufinala plej-ofa Suprelige Srbije. Novobeograđani su u prvoj utakmici na svom bazenu lako i ubedljivo trijumfovali sa 12:6 i još samo jedan trijumf ih deli od plasmana u veliko finale.

– Idemo u Šabac sa željom ponovimo dobru igru sa našeg bazena i da završimo posao u dve utakmice – kaže pomoćni trener u stručnom štabu Novog Beograda Aleksandar Bakić i dodaje:

Nadam se da ćemo zabeležiti pobedu i da ćemo na pravi način ovaj meč iskoristi za sve ono što nam predstoji u finišu sezone. Ali, idemo korak po korak. Prvo želimo da zabeležimo trijumf u Šapcu. Činjenica je da u duelu sa njima ove sezone ne znamo za poraz, ali to ne mora ništa da značli. Igramo na njihovom bazenu i zato ne sme da bude bilo kakvog opuštanja. Uveren sam da će svi moji saigrači dati sve od sebe odradimo utakmicu na najbolji način i zbog našeg samopouzdanja u finišu sezone – rekao je Martinović i potom poručio:

– Odbrana je bila ključ u prošlom meču. Imali smo potreban nivo koncterecaije i čvrstine u odbrani, a iskoristili smo na pravi način šanse u napadu. Stekli smo osetnu prednost, a posle je sve bilo lakše. To je model koji treba da primenimo i u revanšu – zaključio je Martinović.

telegraf

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn