VATRU GASILO 27 VATROGASACA – JEDNA OSOBA BILA U STANU! Detalji stravičnog požara na Novom Beogradu

Vatra je progutala stan na jednom od najviših spratova u ovom soliteru i ogroman plamen izbijao je kroz prozore i terasu stana.

Danas je oko 16 časova u bloku 4 na Novom Beogradu u stanu na 16 spratu izbio veliki požarKako je moglo da se vidi na video snimku koji je kružio društvenim mrežama, vatra je progutala stan na jednom od najviših spratova u ovom soliteru i ogroman plamen izbijao je kroz prozore i terasu stana.

Kako je istakao komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd Miloš Majstorović u gašenju požara u zgradi koja ima 20 spratova učestvovalo je šest vozila i 27 vatrogasaca iz Vatrogasnih stanica Zemun i Voždovac, (navalno vozilo, autocisterna i automehaničke merdevine) iz VSJ Zemun sa 11 vatrogasaca i tri vozila (dva navalna vozila i autocisterna) iz VSJ Voždovac sa 15 vatrogasaca.

U požaru, srećom, nije bilo teže povređenih. Jedna osoba se nagutala dima. Hitna pomoć je izvela starijeg čoveka, koji je u vidno potresenom stanju na stolici-nosilu unet u kola ove službe. Pretpostavlja se da je to čovek u čijem stanu je izbio požar. Kako se saznaje, prevezen je na VMA.

„Komandno operativni centar Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd u 16.09 primio je dojavu da je došlo do požara u soliteru Pariske komune. Na lice mesta je upućeno sedam vatrogasnih vozila sa 27 vatrogasaca koji su i pored teških uslova u saobraćaju, stigli na lice mesta za 5 minuta. Zatekli su požar na 16 spratu u stanu na površini od 20 kvadrata, a sam stan je bio 70 kvadrata. Tom prilikom jedna starija osoba je spasena bez vidljivh povreda“, rekao je komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd Miloš Majstorović.

Podsetimo, požar je lokalizovan u 16.27, a vatrogasci obilaze zgradu i proveravaju susedne stanove i etaže.

Mondo

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn