Veliki preokret i pobeda Partizana u Hali sportova!

Uz svega 21 primljen poen u drugom poluvremenu, crno-beli su u Hali sportova „Ranko Žeravica” savladali Lokomotiv Kubanj sa 71:69 (22:24, 13:24, 17:8, 19: 13) u okviru 4. kola Top 16 faze 7Days Evrokupa.

Veliki preokret za trijumf Partizana NIS protiv Lokomotive Kubanj!  Parni valjak je zahvaljujući košu Perkinsa 4 sekunde pre kraja meča upisao važan trijumf i tako stigao do druge pobede u Top 16 fazi 7Days Evrokupa. Tokom većeg dela  prve četvrtine, gosti su bili u prednosti, a nakon deset minuta je bilo 22:24. U drugoj deonici, „Loko“ je stigao dovelikih +18, a na pauzu između dva poluvremena se otišlo pri rezultatu 35:48 u korist gostujućeg tima. 

U drugom delu meča crno-beli su pokazali snažan karakter i u potpunosti se vratili u utakmicu. Korak po korak, Partizan NIS se vraćao u meč da bi trojke Jaramaza i Perkinsa donele izjednačenje na 32 sekunde pre kraja meča. Crno-beli su prvo odbranili napad koji je iz auta organizovala ruska ekipa, da bi potom Perkins u već opisanom prodoru doneo ključnih 71:69 za veoma važan trijumf Partizana! 

Na konferenciji za medije održanoj posle utakmice, trener crno-belih Saša Filipovski je izjavio:

„Ova sezona je izuzetno teška, izgubili smo mnogo utakmica tako da smo doktorirali povratak fokusa i teške duele. Meč je bio vrlo težak. Gubili smo 18 razlike, ali smo se nakon toga probudili u drugom poluvremenu, bili agresivniji i čvršći. To nam je dalo krila. U drugom poluvremenu smo igrali dobru odbranu i primili samo 21 poen. Srećan sam zbog pobede i momaka koji naporno rade i koji su ostavili srce na terenu, posebno u drugom poluvremenu”, rekao je Filipovski.

Partizan NIS

Mika 8, Zagorac, Pejdž 8, Dangubić, Jaramaz 11, Veličković 9, Perkins 9, Janković 3, Radovanović, Tomas 23, Trifunović, Mozli

Lokomotiva

Vilijams Gos 5, Kamings 5, Hervi 15, Motovilov 6, Kalnietis 2, Ilnitski, Kuzminskas 2, Linč 10, Martijuk, Kroford 16, Gordon 7, Jemčenko 

Izvor: kkpartizan.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn