(VIDEO) Džoni Dep odlikovan na Novom Beogradu: Hvala vam, nikada neću izneveriti ovo poverenje!

Holivudski glumac Džoni Dep nagrađen je Zlatnom medaljom za zasluge na svečanoj ceremoniji dodele odlikovanja povodom obeležavanja Dana državnosti Srbije. „Hvala vam, obećavam da nikada neću izneveriti ovo poverenje“, rekao je poznati glumac nakon što mu je u Palati Srbija orden uručio predsednik Aleksandar Vučić.

Zvezda Pirata sa Kariba rekao je da je jako davno bio blagosloven kada se sreo sa „veoma neobičnim čovekom“ za koga je odmah znao da je poseban i da ne pripada Holivudu.

„To je Emir Kusturica. On je postao moj brat. Njegova porodica je postala moja. Gledao sam kako mu deca odrastaju. Ostvarili smo jednu posebnu vezu. I to mnogo govori o čoveku kakav je Kusturica. Kada vas voli, on vas stvarno voli. Kada vas ne voli, on vas zaista ne voli“, rekao je glumac.

Dep je istakao da mu se to posebno dopada kod Kusturice – uvek kaže ono što misli. 

Dodao je i da je uvek želeo da ovde napravi film.

„Radio sam sa spektakularnom ekipom. Nikada nisu bili umorni. Bili su savršeni. Verujem da ovde postoji još mnogo talenta koji ćemo pronaći, nadam se da ću biti deo toga“, rekao je Dep dok se zahvaljivao predsedniku Vučiću.

Objašnjavajući da je medalja za njega velika čast, poznati glumac je rekao da će joj ostati dosledan i učiniti sve što je u njegovoj moći da ona postane otelotvorenje njegove obaveze u Srbiji.

„Veliku strast gajim prema, manje-više, svemu u Srbiji. Ćevapčićima naravno. U Srbiji sam mnogo toga dobio, pa i novi život koji mi je Emir dao. Sada sam na ivici novog života i voleo bih da on počne baš ovde u Srbiji“, istakao je Dep.

„Nisam neki govornik. Iz dna duše i mog bića zaista vam hvala. Primam ovu veliku čast koja mi je ukazana, nikada neću izneveriti ovo poverenje“, zaključio je glumac.

rts

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn