(VIDEO) Novi datum i mesto koncerta Are Malikiana, ostaje na Novom Beogradu!

Usled novonastale situacije sa Covidom 19, a u skladu sa uredbom Vlade Republike Srbije, koncert Are Malikiana zakazan za 28. septembar u Kombank dvorani u terminima od 19 i 21 čas pomera se za 22. decembar u Belexpo centru.

Sve ulaznice, bilo da su kupljene za termin od 19 ili 21 čas za koncert u Kombank dvorani, važiće i za novi termin od 20 časova u Belexpo centru (Novi Beograd).

Novi kontigent ulaznica za koncert Are Malikana u Belexpo centru možete kupiti na svim prodajnim mestima Tickets.rs.

Raspored sedenja biće postavljen po sektorima, a sektori su raspoređeni prema cenama ulazica.

“Sve kojima ne odgovaraju termin ili mesto događaja obaveštavamo da povraćaj novca za ulaznice mogu dobiti od 01. januara 2022.”, navodi se u saopštenju.

Ara Malikian, jedan od najvećih violinista današnjice i zvezda sa svetskom karijerom svoje internacionalne uspehe počeo je u Beogradu.

Malo ljudi zna da je Ara u martu 1991. godine na takmičenju koje je organizovala Muzička omladina Beograda osvojio nagradu publike. Tada mlad violinista oduševio je sve prisutne i zasluženo osvojio „Zlatnu harfu“, kako se u to vreme zvala nagrada.

Danas ovog svetski priznatog umetnika često predstavljaju kao libanskog virtuoza jermenskog porekla. Ara izvodi klasiku u kombinaciji sa muzikom za tango i flamenko. Njegova interpretacija vuče korene iz arapske i jevrejske kulture.

Malikian je trenutno na svetskoj turneji „Royal Garage“ na kojoj predstavlja svoj istoimeni album. Ova turneja je obuhvatila najvažnije svetske prestonice u kojima Ara nastupa u najprestižnijim koncertnim salama i pozorištima: London, Pariz, Njujork, Moskvu, Rim, Buenos Ajres, Santjago, Limo, Meksiko siti, Peking, Hong Kong, Madrid, Berlin, Beograd…

Ara Malikian nastupiće u Beogradu u Belexpo centru 22. decembra 2021. godine od 20 časova.

Izvor: balkanrock

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn