(VIDEO) NOVI SNIMAK LIKVIDACIJE NA NOVOM BEOGRADU Ubica jedva izvukao živu glavu

U četvrtak je u kafiću “Ritual” na Novom Beogradu ubijen Luka Žižić (37), a na društvenim mrežama se pojavio novi snimaka sa sigurnosnih kamera u samom kafiću koji su zabeležile šta se desilo posle surove likvidacije.

Na snimcima se vidi najpre kako je ubica ušao u kafić i kako smo ranije pisali pitao gde je toalet, odakle je po izlasku zapucao u Žižića.

Lukini prijatelji su tada uspeli da ga obore na zemlju i otmu mu pištolj kojim su ga ,kao se vidi na snimku, više puta udarili u glavu, međutim on je u jednom momentu uspeo da im se otme i pobegne.

Podsetimo, ubica se dovezao do ugostiteljskog objekta u kom se Žižić nalazio sa bratom i prijateljima. Bio je obučen u radno odelo, na sebi je imao kačket, masku, rukavice i florescentni prsluk. Rekao je “Dobro veče” i zamolio da ode do toaleta. Nakon nekoliko minuta izašao je iz njega, prišao Luki i počeo da mu puca u glavu i grudi.

Policija je na mestu ubistva našla pištolj i šanžer, jednu rukavicu i masku osumnjičenog za zločin. Sve je dato na veštačenje kako bi se sa svih predmeta skinut DNK-a. Na mestu zločina nađena je i krv mladića osumnjičenog za zločin – rekao je naš izvor blizak istrazi.

Blic

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*