VK Novi Beograd na korak od finala!

U subotu se igraju drugi mečevi polufinalne serije plej-ofa za vaterpolisti. Aktuelni šampion, Šabac, od 18 sati dočekuje Radnički i imaće priliku da na svom bazenu izbori plasman u finale, pošto je pre dva dana u Kragujevcu trijumfovao rezultatom 8:7. Međutim, Radnički se sigurno neće predati tako lako i očekuje nas još jedan zanimljiv meč, koji će gledaoci moći da prate u direktnom prenosu na RTS-u.

Od 20 časova Crvena zvezda dočekuje Novi Beograd, koji je u prvom susretu bio bolji rezultatom 12:6, pa crveno-bele očekuje težak zadatak, pošto će morati mnogo bolje da odigraju. Međutim, tim Aleksandra Filipovića pokazao je ove sezone da može da igra sa svima, a Zvezda je u decembru osvojila Kup zahvaljujući odličnoj timskoj igri. Sa druge strane, Novi Beograd ima veliku želju da prođe u finale, a potom i da osvoji trofej, pošto je ove sezone poražen posle velikog preokreta u polufinalu Kupa, a u Kupu Evrope je takmičenje završio u osmini finala.

Šampioni regionalne lige, vaterpolisti Radničkog, pokušaće da se revanširaju rivalu za poraz u svom bazenu.

– Analizirali smo sve loše stvari iz prve utakmice, pošto u našoj igri ničeg dobrog nije bilo. Videli smo šta smo radili i gde smo grešili i nastojimo da sve to ispravimo. Posle serije dobrih rezultata ponovila nam se loša utakmica, baš kao što je to bio slučaj protiv Crvene zvezde u finalu Kupa. Problem je bio u nama samima i našem pristupu igri. Nema vremena za kukanje, potrudićemo se da se podignemo što pre i pokažemo koliko vredimo kada je teško i da sa pravom gajimo šampionske ambicije – rekao je za klupski sajt Strahinja Rašović, najbolji strelac Radničkog u tekućoj sezoni.

Kragujevčanima je to bio tek drugi poraz u superligaškom takmičenju.

– Očekujem izuzetno tešku utakmicu, pravu polufinalnu, sa puno naboja, energije, kontakta i svega što prati ovakve duele. Što se tiče nas, sigurno je da će naša igra biti potpuno drugačija, jer ne dozvoljavamo sebi pristup kao u Kragujevcu. Fokus je na nama i našoj igri, iako je blaga prednost na njihovoj strani, jer su nas pobedili na našem bazenu i imaju priliku da kod kuće izbore plasman u finale. Na nama je da seriju vratimo u Kragujevac – zaključio je Strahinja Rašović.

Izvor: vaterpolovesti.com

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn