BOMBA: VK Novi Beograd formira tim snova!?

Ako su glasine tačne, biće to jedan od najjačih vaterpolo timova u Evropi!

Nižu se odlične vesti o srpskom vaterpolu!

Posle informacije da je Vaterpolo klub Novi Beograd dobio organizaciju završnog turnira Lige šampiona ove godine, ali i naredne dve i nakon što je Radnički Kragujevac postao prvi srpski osvajač regionalne lige, stiže još bombastičnih najava.

Navodno, u Novi Beograd mogli bi narednog leta da dođu i dokazani srpski asovi, Dušan Mandić (26) i Nikola Jakšić (24), a zajedno sa njima i kapiten crnogorske reprezentacije Aleksandar Ivović (35), koji je takođe jedan od najboljih igrača na svetu na svojoj poziciji.

Ako se uzme u obzir da je u ekipi Vladimira Vujasinovića trenutno lider takođe zlatni Miloš Ćuk (30), koji je sa Mandićem i Jakšićem osvojio prvo mesto na Olimpijskim igrama u Riju, postaje jasno kakav bi super-tim bio formiran na Novom Beogradu.

Takođe, „Vujasov“ tim trenutno čine i Draško Gogov i Dimitrije Rističević, a već je dogovorena saradnja sa legendarnim srpskim centrom i takođe olimpijskim šampionom Duškom Pijetlovićem (35), kao i sa Radomirom Drašovićem (23), koji trenutno igra sjajno za Solnok sa Filipom Filipovićem.

Bez ikakve dileme, ako su tačna ova pisanja portala waterpoloitaly.com, svi ovi asovi bi činili tim koji bi mogao da se suprotstavi bilo kojoj ekipi u Evropi i da „napadne“ titulu Lige šampiona u glavnom gradu narednih godina.

Bila bi to reprezentacija Srbije u malom, potpomognuta sjajnim Ivovićem i ostatkom ekipe.

Izvor: Mondo

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn