Isključenje napona u tramvajskoj kontaktnoj mreži na Novom Beogradu

Danas privremena promena trasa tramvajskih linija 12 i 13

Isključenje napona u tramvajskoj kontaktnoj mreži u zoni raskrsnice ulica Marka Hristića i Đorđa Stanojevića na Novom Beogradu prouzrokovaće sutra, 23. marta, od 9 do 16 časova privremenu obustavu rada tramvajskih linija 12 i 13, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.
U pomenutom periodu tramvaji na ovim linijama će saobraćati na sledeći način:
– deo tramvaja sa linije 12, koji se u momentu prekida zatekne na potezu između Omladinskog stadiona i Novog Beograda, saobraćaće na relaciji Omladinski stadion – Blok 45;
– deo tramvaja sa linija 13, koji se u momentu prekida saobraćaja zatekne na Novom Beogradu, preusmeriće se ka Pristaništu i saobraćaće na relaciji Pristanište – Blok 45;
– deo tramvaja sa linija 12 i 13, koji se zatekne na potezu od Banovog brda do Gospodarske mehane, saobraćaće na relaciji Banovo brdo – Gospodarska mehana.
Iz Sekretarijata za javni prevoz navodi se da je ovo očekivani režim koji će se sprovesti operativno putem Sekretarijata za javni prevoz i Dispečerskog centra GSP „Beograd”. U zavisnosti od stanja na terenu moguće su izvesne promene i odstupanja od planiranog režima linija javnog gradskog prevoza.
Takođe, Sekretarijat za javni prevoz obaveštava da su odgođeni najavljeni radovi JKP „Beograd put” u Ulici Ljubice Luković i privremena promena trasa linije 65.

Izvor: Beokom

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn