Izmene u radu linija javnog prevoza na Novom Beogradu

Promena trase linije br. 85 zbog radova na Novom Beogradu

Tokom izvođenja radova na izgradnji prilaznih saobraćajnica oko autobuske stanice u Bloku 42 u  ulicama Đorđa Stanojevića i Marka Hristića u Beogradu u periodu od 16.03. do 15.04.2021. godine, doći će do promena u radu linije javnog prevoza br. 85.

Radovi će se izvoditi u zoni raskrsnice ulica Đorđa Stanojevića i Marka Hristića, pri čemu će doći do zatvaranja desne kolovozne trake ulice Đorđa Stanojevića gledano ka ulici Bulevar Milutina Milankovića na delu od ulaza u tramvajski depo do sredine desne kolovozne trake ulice Marka Hristića gledano u smeru ka ulici Jurija Gagarina, kao i desne saobraćajne trake ulice Đorđa Stanojevića na delu od ulazne rampe tramvajskih šina prema Mostu na Adi narednih 100,0 metara.  

Tokom izvođenja ovih radova, leva kolovozna traka ulice Đorđa Stanojevića na delu od ulaza u tramvajski depo do zone raskrsnice sa ulicom Marka Hristića će se koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja, a vozila sa linije javnog prevoza br. 85 će se u smeru prema Banovom brdu kretati ulicama Đorđa Stanojevića, Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Antifašističke borbe, Jurija Gagarina i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Izmene zbog radova na redovnom održavanju ulice Bulevar Nikole Tesle – Faza 1

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Bulevar Nikole Tesle, na delu od ulice 22. oktobra do ulice Maršala Tolbuhina u periodu od 20.03.2021. godine do 28.03.2021. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova zatvara se desna kolovozna traka u smeru prema gradu, dok će se suprotnom stranom saobraćaj odvijati dvosmerno.

Privremeno se ukidaju stajalište „Karađorđev trg“ i „Džona Kenedija“ u smeru prema gradu, dok se istovremeno uspostavlja privremeno stajalište „Maršala Tolbuhina“ na poziciji oko 50 metara nakon obeleženog pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa ulicom Maršala Tolbuhina.

Izvor: 011 info

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn