Klinci na Novom Beogradu zaustavili tramvaj da bi se snimali za TikTok, uradili nešto krajnje bezobrazno!

Kada je vozilo gradskog prevoza zaustavljeno na Novom Beogradu, vozač je izašao napolje i pozvao policiju.

Kao da beogradskim vozačima javnog gradskog prevoza nisu dovoljne gužve, špicevi i puna vozila, već zaposleni u GSP-u moraju da se „obračunavaju“ i sa bezobzirnim tinejdžerima koji, kako bi „bili interesantni“, zaustavljaju tramvaje, a svoje „pošalice“ objavljuju na društvenoj mreži TikTok.

Upravo na TikToku jedan tinejdžer iz Beograda objavio je snimak iz tramvaja, na kojem se vidi kako sa svojim drugarom zaustavlja ovo vozilo gradskog prevoza pritiskajući dugme iznad vrata.

Tinejdžer na snimku govori i kako je vozač pozvao policiju, a na ovom klipu ujedno se vidi i zaposleni u GSP-u koji razgovara sa nekim na telefonu. Tramvaj je stajao na Novom Beogradu, a u njemu je bilo nekoliko putnika.

– Ljudi, lik zove policiju! – govori dečak koji sve snima, dok se u pozadini čuje: „Svaka mu čast„.

U sledećem momentu, na kraju snimka, tinejdžer snima sebe kako beži.

U opisu videa koji je objavio na TikToku, napisao je: „Haha, na kraju nam nije dao da izađemo, pa smo opet to uradili„.

Snimak je podeljen i na Fejsbuku, a ovaj događaj pokrenuo je i druge vozače GSP-a da ispričaju svoja iskustva, veoma slična tom.

– Sinoć isto klinci na „švajcarcu“… Krenuo iz stanice i pritisnuli šinsku kočnicu iznad vrata i smeju se. A ljudi po tramvaju popadaše. Kad to pritisnu, tramvaj automatski koči. Pa sad zamisli da se krećeš sa 40 na sat šta sve može da bude. Da se neko povredi zbog klinačkih gluposti – napisao je jedan od vozača.

– Snima za TikTok. Bio je i kod mene pre neki dan – naveo je drugi.

– Ti klinci ne zezaju vozače, nego narod koji hoće da što pre dođe kući ili na posao, a ne što kasnije, ali to je propust njihovih roditelja, a ne vozača – nizali su se komentari.

Jedan vozač autobusa naveo je da tinejdžeri čekaju napolju, ispred buseva, pa kad zatvori vrata i krene, oni odvrnu ventil vrata i u njima onda nema vazduha.

Izvor: Telegraf

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn